Seks onder je 25e

Het actieplan Seks onder je 25e 2017

Het actieplan Seks onder je 25e is vanaf nu beschikbaar

Wat kunnen professionals in de praktijk doen om Nederlandse jongeren seksueel gezonder te maken? Dat was de centrale vraag na de presentatie van de resultaten van het grootschalige onderzoek Seks onder je 25e 2017.

In dit actieplan zijn ideeën en aanbevelingen van vele professionals die werken met jongeren en seksuele gezondheid gebundeld. Het actieplan geeft handvaten en concrete actiepunten voor het werkveld om mee aan de slag te gaan de komende jaren.Het vormt het sluitstuk van het participatief actieonderzoek. Laat dit actieplan u niet alleen inspireren, maar ook motiveren om in actie te komen! Samen kunnen we de seksuele gezondheid van jongeren bevorderen en bestendigen.

Flyer van het actieplan Seks onder je 25e

In deze flyer schetsen we de hoofdlijnen. Klik op onderstaande afbeelding om de flyer te openen.

De ontwikkeling van het actieplan

Samen met professionals is er op allerlei momenten nagedacht over wat er moet gebeuren met de resultaten van Seks onder je 25e in onze handen. Wat gaat er goed? Waarover maken we ons zorgen? En hoe kunnen we met elkaar de seksuele gezondheid van jongeren verbeteren?

Professionals hebben, vanuit hun eigen expertise en werkervaring,  allerlei aanbevelingen gedaan die zijn gebundeld in het actieplan. Op diverse momenten verzameld. Van inventarisatie van ideeen tot actie tot en met aanvullingen en wijzigingen op het concept actieplan. Alle aanbevelingen van professionals zijn gebundeld in het actieplan Seks onder je 25e.

Deze website gebruikt functionele cookies en cookies om het websitebezoek (anoniem) te analyseren om de site te verbeteren. Meer informatie