Seks onder je 25e

Actieplan

Samen met professionals is er op allerlei momenten nagedacht over wat er moet gebeuren met de resultaten van Seks onder je 25e in onze handen. Wat gaat er goed? Waarover maken we ons zorgen? En hoe kunnen we met elkaar de seksuele gezondheid van jongeren verbeteren?

Professionals hebben, vanuit hun eigen expertise en werkervaring,  allerlei aanbevelingen gedaan die zijn gebundeld in het actieplan. Op diverse momenten verzameld. Van inventarisatie van ideeen tot actie tot en met aanvullingen en wijzigingen op het concept actieplan. Alle aanbevelingen van professionals zijn gebundeld in het actieplan Seks onder je 25e.

Flyer van het actieplan Seks onder je 25e

In deze flyer schetsen we de hoofdlijnen. Klik op onderstaande afbeelding om de flyer te openen. 

Het actieplan Seks onder je 25e: Van goed naar beter

Het complete actieplan zou verschijnen in december. Helaas is door omstandigheden de oplevering van de vormgeving vertraagd. We verwachten deze opgemaakte versie half - eind januari op deze plek te kunnen plaatsen. Tot dat moment vindt u hier het complete actieplan zonder vormgeving in PDF. Klik op deze link of afbeelding om het complete actieplan Seks onder je 25e 'Van goed naar beter' te openen.